About

Situata în centrul României, în judetul Mures, localitatea Tăureni, Linia Zetta produce şi furnizeaza elemente si mobilier de înaltă calitate pentru piaţa din Romania şi ţările limitrofe.
Linia Zetta, o fabrică modernă tehnologizată, a ales sa producă mobilierul din inserţii poliuretanice atât din motive ecologice, economice si ergonomice, cât şi al confortului ridicat , respectiv al fiabilitatii produselor.
Linia ZETTA este mandra sa va prezinte noua imagine, intr-un sistem exceptional al calitatii tehnice In cooperare cu cei mai buni furnizori de materii prime, pe baza noilor materiale de mica densitate se obtin cele mai diverse forme si structuri de mobilier placute la atingere ergonomice si cu o perioada de viata net superioara celor clasice.

Tehnologie, calitate, competenta, flexibilitate sunt punctele pe care a fost fondata Linia ZETTA cu multi ani in urma si pe care continua sa progreseze. Firma produce structuri metalice pe care injecteaza la rece poliuretan flexibil. Ciclul productiv este complet, de la asamblarea partilor metalice si injectie poliuretanica pana la finisarea pieselor de lemn si tapitarea scaunelor. Firma realizeaza atat articole proprii cat si articole pentru alti producatori de mobila, in functie de preferintele lor si de cantitatile pe care acestia le doresc.

Tehnologia de care dispunem permite contructia scaunelor si fotoliilor pentru toate tipurile de locatii: cinema, sali de asteptare, uz personal, cluburi si baruri, societati comerciale.