direct la continut

Tehnologie

 

Poliuretanul este unul dintre cele mai versatile materiale cunoscute atingind cea mai mare varietate de duritati si alasticitate. Poliuretanul poate fi procesat in absolut orice culoare se doreste. De asemenea, poliuretanul poate lua orice forma, marime sau orice complexitate geometrica dorita. Roti, placi, rame, role, skateboarduri, suporti, carcase sunt doar cateva din multitudinea de utilizari pe care le acopera elementele poliuretanice. Poliuretanul poate fi formulat pentru structuri de inalta rezistenta la solicitari mecanice totodata sa isi mentina proprietatile si forma dupa o indelungata utilizare.

 

In general, constructia elementelor din poliuretan se face in mod asemanator cu a materialor plastice, prin injectie sau turnare in matrita.

 

Linia ZETTA produce prin injectarea la rece a poliuretanului flexibil atat piese de mobilier complete cat si elemente separate. Fotolii sau scaune, sezuturi sau spatare de scaun, diverse banchete sau alte elemente care necesita rezistenta ridicata in conditii de trafic ridicat, pot fi injectate atat pe structuri metalice cit si liber, urmind a fi asamblate ulterior prin lipire pe sasiul in cauza.

 

Linia ZETTA produce prin injectarea la rece a poliuretanului rigid atat piese de mobilier complete cat si elemente separate. Ceea ce altadata insemna multe ore de sculptura si la fel de multe ore de finisaj, astazi se poate face la un pret net inferior cu o tehnologie moderna. Piesele au aproximativ aceeaci densitate cu a lemnului, iar imitatia culorilor este infinita. de la diferite tipuri de lemn lacuite sau mate, vopsite in diverse culori si pina la marmura, poliuretanul rigid injectat poate lua orice forma.